COBRAcph goes crowdfunding

COBRAcph er den urbane gårdbutik og eventcafé i Ørestad Syd med kaffe, te, brød og blomster, øl, vin og vand. Alt er bæredygtigt og helst lokalt funderet. Vi tilstræber, at vores varer har så småt et CO2-aftryk som muligt. COBRAcph er også en eventcafé. Vores drøm er at bidrage til liv, fællesskab og sammenhold via sjove og hyggelige arrangementer i og omkring butikken, fx fællesspisninger, børneklub, brætspilsaften, foredrag, vinsmagning, intimkoncerter og fuglesafari på fælleden.​

For at skabe opbakning og støtte til vores DNA for butikken, har vi lanceret en crowdfunding-kampange på coop.dk. Vores mål er at rejse 30.000 kr.

Mindst et event om ugen

Vi skal bruge pengene til at skabe de bedste lokale events og oplevelser! Vi vil fx have forfatter-aftenener, hvor fx Lis Sørensen eller Søren Ulrik Thomsen kommer og læser op fra deres nyeste bog. Vi vil støtte og fremme vækstlaget blandt lokale musikere og give dem et rum og en platform at træde op på. Vi vil udstille de lokale fotografers mesterskud. Vi vil tilbyde kreative workshops med de bedste og mest inspirerende oplægsholdere. Og vi vil ud på Fælleden med børnene og flyve med drager, se på fugle og finde dyrespor. Vi har mindst et event om ugen.

Kort sagt ønsker vi at befri Ørestad fra rygtet om at være en Ødestad. Vi søger altså penge til at skabe rammerne om og indholdet i disse events og aktiviteter – skabe det DNA, vi ønsker. Skabe Liv, Leg & Sammenhold i Ørestad Syd.

Støt os på crowdfunding.coop.dk

Du kan støtte vores kampagne her. Ethvert bidrag udløser en belønning – kaffe, vin, tapas, medlemskab af vores COBRAklub osv. Vi håber, du vil bakke op!

cobracph mette bugge tina juul rasmussen

DEL DETTE

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
X