FØLG OS

ÅBNINGSTIDER:

Hverdage: Kl. 7-18
Weekender: Kl. 8-13

BLIV OPDATERET

MELD DIG IND

SÅDAN BETALER DU

Overfør via MobilePay på 435287 og skriv navn, event og dato i kommentarfeltet.

FIND

COBRAklubbens hæklerier

COBRAklubbens hæklerier

OBS! Hæklerierne er fuldt bookede! Send os en e-mail på event@cobracph.dk, hvis du vil være med til at hækle en anden aften.

Mens mørket så småt sænker sig, og kulden sætter ind, inviterer COBRAklubben og Maja Hansen til hæklehygge med varm the/kaffe og boller. Få inspiration til nye hækleprojekter, gode råd til teknikker eller tips til at skrive dine egne opskrifter, med hjælp fra en garvet hækler. 

Maja Hansen har hæklet i 10 år og udgivet en lang række hæklebøger i både Danmark og udlandet. Hun arbejder særligt med figurer – eller såkaldt amigurumi. Der vil være bøger til inspiration, men du skal selv medbringe garn og hæklenål til dit projekt. 

Kom og vær med, hvis du har planer om at give hjemmelavede gaver i år, vil holde den gamle håndværkstradition i hævd eller blot vil mødes til en hyggelig aften med andre i Ørestad Syd.

COBRAklubben står for forplejningen og ligger hus til.

Tid: Den 23. oktober 2019 kl. 19.30-21.30 i privaten hos Mette Bugge i 8Tallet. Adresse: Robert Jacobsens vej 72, 6.3,  2300 Kbh S

Fremover vil der være hæklerier og andre sysler i COBRAcphs’ butik og café på Asger Jorns Allé 9, 2300 S. Vi åbner den 1. december 2019

OBS! Der er plads til max. 8 hæklere, så meld dig til nu. 
Pris: 50 kr., som betales på aftenen via Mobile Pay.

Ved at trykke på SEND TILMELDING accepterer du, at vi indsamler og behandler nødvendig persondata. Læs vores Cookie- og Privatlivspolitik.

X