FØLG OS

ÅBNINGSTIDER:

Hverdage: Kl. 7-18
Weekender: Kl. 8-13

BLIV OPDATERET

MELD DIG IND

SÅDAN BETALER DU

Overfør via MobilePay på 435287 og skriv navn, event og dato i kommentarfeltet.

FIND

En aften med Margaret Lindhardt

En aften med Margaret Lindhardt

“Gæsterne ved Svend-Eriks 70-års fødselsdag takker for en festlig aften. Der blev samlet ind i fødselarens flotte hat med ønsket om at høre “Lille sommerfugl” med Bjørn Tidemann”.

Du kender stemmen. I cirka 20 år læste Margaret Lindhardt festlige hilsner op fra hele Danmark hver eneste søndag i Giro 413. Nu er den populære og folkekære radiovært debuteret som forfatter med bogen “En julekalender – 24 nedslag på Decembervej”. 

Læser op af sin bog

Julekalenderen er en personlig og biografisk fortælling om Margaret Lindhardts forhold til julen – og alt, hvad den bringer med sig af både glæder og udfordringer. 

Kom og tilbring et par timer i Margaret Lindhardts selskab. Hør hende læse op fra bogen og fortælle om sine egne oplevelser og erfaringer med julen. Det vil være muligt at købe bogen og få den signeret af forfatteren.  Den vil være et hit under juletræet, som mandelgave eller adventsgave til en, du har kær.

En aften med Margaret Lindhardt

Pris og praktisk info

Pris: 100 kr. som inkluderer en valgfri drikkevare (kaffe, te, et glas vin, en øl eller sodavand). 

Obs! Vi har højest plads til 25 gæster, så skynd dig at melde dig til her og betal via MobilePay 435287  (skriv ‘ML* på overførslen). Din tilmelding er først gyldig, når du har betalt.  

Tilmelding til ‘En aften med Margaret Lindhardt’
torsdag den 12. december kl. 19.30

Ved at trykke på SEND TILMELDING accepterer du, at vi indsamler og behandler nødvendig persondata. Læs vores Cookie- og Privatlivspolitik.

X