Så sker det endelig snart!

COBRAcph har været in the making længe, men inden ret længe kan vi slå dørene op til Københavns første kombinerede urbane gårdbutik og eventcafé.

Helt præcist sker det søndag den 1. december kl. 08, hvor vi inviterer på gratis, friskbrygget filterkaffe, mens du kigger på vores mange – synes vi selv – lækre produkter.

Lavt CO2-aftryk og bæredygtige produkter

Lavt CO2-aftryk, bæredygtigt, økologisk, biodynamisk – og lokalt. Toppet op med liv og fællesskab. Det er kort fortalt DNA’et i vores virke på Asger Jorns Allé 9Z i Ørestad Syd.

På hylderne i gårdbutikken finder kunderne kolonialvarer, øl, vin og spiritus, grøntsager, skønhedsprodukter, legetøj m.m. Og frisk morgenbrød alle ugens syv dage. 

Vi køber ind lokalt

Alle produkter er unikke og særligt udvalgt ud fra producenternes historie og mål med deres virksomhed. Fælles for dem alle er, at de er bæredygtige: Enten fordi de kommer fra en socialøkonomisk virksomhed, som støtter udsatte mennesker. Eller fordi de er økologiske eller biodynamiske og på den måde tager hensyn til natur og miljø. De er stort set alle produceret i Danmark – og fortrinsvis på Sjælland, for at minimere co2-aftrykket fra transport.

Caféen er også mere end blot en kaffebar med et enkelt menukort. Den udbyder løbende events – foredrag, vinsmagninger, børnearrangementer, fællesspisninger, banko osv. – med en ambition om at skabe liv og fællesskab i området, som er under kraftig udvikling og udvidelse i disse år. 

Vi har tid og lyst til at tale med jer

– Vores mission er at være et sted, hvor folk mødes på hverdage og i weekender, får sig en sludder med hinanden og med os, nyder vores lækre produkter og har en sjov aften til et af vores events. Vi har tid og lyst til at tale med og lære beboerne herude at kende. Udover at vi altså prøver at yde vores bidrag til at skabe en lidt bedre verden med vores bæredygtige profil, siger de to ejere, Mette Bugge og Tina Juul Rasmussen. 

Den 1. december er COBRAcph åben for kunder fra kl. 08-14. Der vil være frisk øko-morgenbrød på hylderne og gode åbningstilbud hele dagen. Fra mandag den 2. december har butikken åben fra 07-18 på hverdage og fra 08-13 i weekenderne.

COBRAcph åbner 1. december

DEL DETTE

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
X